Saftige Mini Hakkebøffer med Cremet Kartoffelmos

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Saftige Mini Hakkebøffer med Cremet Kartoffelmos

Ingredienser

  • 400 g Hakket oksekød
  • 1 stk Lille løg, finthakket
  • 1 stk Æg
  • 2 spsk Rasp
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,25 tsk Peber
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 600 g Kartofler, skrællede og skåret i tern
  • 2 spsk Smør
  • 0,5 dl Mælk
  • Frisk persille til pynt

Fremgangsmåde

  1. Skræl og skær kartoflerne i mindre tern. Kog dem i letsaltet vand i ca. 15 minutter, til de er møre.
  2. Imens kartoflerne koger, blandes hakket oksekød med finthakket løg, æg, rasp, salt, peber og paprikapulver i en skål. Rør farsen godt sammen.
  3. Form farsen til små, flade mini hakkebøffer (ca. 6-8 stk.).
  4. Forvarm airfryeren til 190°C.
  5. Læg hakkebøfferne i airfryer-kurven i ét lag og steg dem i 12-15 minutter, vend dem halvvejs, så de bliver jævnt stegte og får en let gylden skorpe.
  6. Når kartoflerne er møre, hæld vandet fra og mos dem med smør og mælk til en cremet kartoffelmos. Smag til med salt og peber.
  7. Server mini hakkebøfferne ovenpå en klat cremet kartoffelmos og pynt med friskhakket persille.

Tips

  • Du kan tilsætte lidt revet ost i farsen for ekstra smag og saftighed.
  • Server med en frisk grøn salat eller dampede grøntsager for et komplet måltid.
  • Vil du have bøfferne ekstra sprøde, kan du pensle dem let med olie inden stegning.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk