Saftige Krydder-spareribs

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Saftige Krydder-spareribs på tallerken

Ingredienser

  • 1 kg Spareribs
  • 1 spsk Paprikapulver
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Løgpulver
  • 1 tsk Chilipulver
  • 1 tsk Brunt sukker
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,5 tsk Sort peber
  • Barbecuesauce (efter smag)

Fremgangsmåde

  1. Fjern eventuelt hinder fra spareribsene og dup dem tørre med køkkenrulle.
  2. Bland paprikapulver, hvidløgspulver, løgpulver, chilipulver, brunt sukker, salt og peber i en skål.
  3. Gnid krydderblandingen godt ind på begge sider af spareribsene.
  4. Forvarm airfryeren til 190 grader C.
  5. Læg spareribsene i airfryer-kurven i et enkelt lag.
  6. Steg spareribs i 25 minutter, og vend dem efter halvdelen af tiden.
  7. Pensl spareribsene med barbecuesauce og steg yderligere 5 minutter for en glaseret overflade.
  8. Tag spareribsene ud og lad dem hvile et par minutter før servering.

Tips

  • For ekstra saftige ribs kan du pakke dem ind i stanniol efter de første 20 minutter og derefter stege færdig uden folie.
  • Server med ekstra barbecuesauce ved siden af.
  • Prøv at tilsætte lidt røget paprika for en dybere smag.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk