Saftige Grillmarinerede Kyllingespyd med Røget Paprika

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Saftige grillmarinerede kyllingespyd med røget paprika

Ingredienser

  • 500 g Kyllingebryst
  • 2 spsk Olivenolie
  • 1 spsk Røget paprika
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Løgpulver
  • 0,5 tsk Chilipulver
  • 1 tsk Salt
  • 0,5 tsk Sort peber
  • 1 spsk Citronsaft
  • Træspyd (udblødt), stk

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrystet i mundrette tern på ca. 3 cm.
  2. I en skål blandes olivenolie, røget paprika, hvidløgspulver, løgpulver, chilipulver, salt, peber og citronsaft til en marinade.
  3. Vend kyllingeternene grundigt i marinaden, dæk skålen til, og lad det marinere i mindst 30 minutter i køleskabet.
  4. Træ kyllingeternene på de udblødte træspyd, fordel jævnt.
  5. Forvarm airfryeren til 190°C.
  6. Læg kyllingespyd i airfryerkurven i ét lag uden overlapning.
  7. Tilbered i 20-25 minutter, vend spyddene halvvejs, indtil kyllingen er gennemstegt og har en let gylden overflade.
  8. Tag spyddene ud og lad dem hvile et par minutter inden servering.

Tips

  • Udblød træspyd i vand i mindst 30 minutter for at undgå, at de brænder i airfryeren.
  • Server med frisk limebåde og en cremet yoghurt-dip med mynte for ekstra friskhed.
  • Du kan også tilføje grøntsager som peberfrugt eller rødløg mellem kyllingestykkerne på spyddene for mere farve og smag.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk