Saftige Grillmarinerede Kyllingespyd med Honning og Sennep
Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 500 g Kyllingebryst
- 3 spsk Flydende honning
- 2 spsk Dijonsennep
- 1 spsk Olivenolie
- 1 tsk Røget paprika
- 1 tsk Hvidløgspulver
- 0,5 tsk Salt
- 0,25 tsk Friskkværnet peber
- Træspyd (udblødt i vand)
Fremgangsmåde
- Skær kyllingebrysterne i mundrette tern på ca. 3x3 cm.
- I en skål, pisk honning, dijonsennep, olivenolie, røget paprika, hvidløgspulver, salt og peber sammen til en ensartet marinade.
- Vend kyllingeternene i marinaden, dæk skålen til og lad det marinere i mindst 30 minutter i køleskabet.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Træd kyllingeternene på de udblødte træspyd, fordel jævnt.
- Læg kyllingespyddene i airfryer-kurven i ét lag uden at de overlapper.
- Tilbered i airfryeren i 12-15 minutter, vend spydene halvvejs, indtil kyllingen er gennemstegt og let karamelliseret.
- Tag spydene ud og lad dem hvile 2 minutter inden servering.
Tips
- Udblød træspyd i vand i mindst 30 minutter for at undgå, at de brænder i airfryeren.
- Tilføj lidt friskhakket chili i marinaden for ekstra bid og varme.
- Server med en frisk salat eller let grillede grøntsager for en komplet ret.