Saftige Grillmarinerede Kyllingespyd med Honning og Sennep

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Saftige grillmarinerede kyllingespyd med honning og sennep

Ingredienser

  • 500 g Kyllingebryst
  • 3 spsk Flydende honning
  • 2 spsk Dijonsennep
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Røget paprika
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,25 tsk Friskkværnet peber
  • Træspyd (udblødt i vand)

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrysterne i mundrette tern på ca. 3x3 cm.
  2. I en skål, pisk honning, dijonsennep, olivenolie, røget paprika, hvidløgspulver, salt og peber sammen til en ensartet marinade.
  3. Vend kyllingeternene i marinaden, dæk skålen til og lad det marinere i mindst 30 minutter i køleskabet.
  4. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  5. Træd kyllingeternene på de udblødte træspyd, fordel jævnt.
  6. Læg kyllingespyddene i airfryer-kurven i ét lag uden at de overlapper.
  7. Tilbered i airfryeren i 12-15 minutter, vend spydene halvvejs, indtil kyllingen er gennemstegt og let karamelliseret.
  8. Tag spydene ud og lad dem hvile 2 minutter inden servering.

Tips

  • Udblød træspyd i vand i mindst 30 minutter for at undgå, at de brænder i airfryeren.
  • Tilføj lidt friskhakket chili i marinaden for ekstra bid og varme.
  • Server med en frisk salat eller let grillede grøntsager for en komplet ret.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk