Saftige BBQ Kyllingespyd
Tilberedning: 33 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 500 g Kyllingebryst
- 2 spsk BBQ-sauce
- 1 spsk Olivenolie
- 1 tsk Paprikapulver
- 0,5 tsk Hvidløgspulver
- 0,5 tsk Løgpulver
- Salt og peber, stk
- 8 stk Træspyd
Fremgangsmåde
- Skær kyllingebrystet i mundrette tern.
- Bland olivenolie, BBQ-sauce, paprikapulver, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber i en skål.
- Vend kyllingeternene i marinaden og lad dem trække i minimum 15 minutter.
- Træd kyllingeternene på spyd, fordel dem jævnt.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Læg spyddene i airfryer-kurven i ét lag og tilbered i 15-18 minutter, vend spyddene halvvejs for en jævn stegeflade.
- Servér varme med ønsket tilbehør.
Tips
- Sørg for, at spyddene ikke ligger ovenpå hinanden for at få sprøde kanter.
- Hvis du bruger træspyd, så læg dem i vand i 30 minutter inden brug for at undgå, at de brænder.
- Tilføj lidt frisk chili i marinaden for ekstra varme.