Saftig Yoghurtmarineret Kylling

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Saftig yoghurtmarineret kylling i airfryer

Ingredienser

  • 4 stk Kyllingebrystfileter
  • 150 g Græsk yoghurt
  • 2 spsk Olivenolie
  • 2 stk Hvidløgsfed
  • 1 tsk Røget paprika
  • 1 tsk Spidskommen
  • 1 tsk Tørret oregano
  • 0,5 tsk Chilipulver
  • Salt, tsk
  • Friskkværnet peber, tsk
  • 1 spsk Citronjuice

Fremgangsmåde

  1. Hak hvidløgsfeddene fint eller pres dem.
  2. I en skål blandes yoghurt, olivenolie, hvidløg, røget paprika, spidskommen, oregano, chilipulver, citronjuice, salt og peber.
  3. Læg kyllingebrysterne i marinaden og vend godt, så de er dækket på alle sider.
  4. Dæk skålen til og lad kyllingen marinere i mindst 30 minutter, gerne op til 4 timer i køleskab.
  5. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  6. Læg de marinerede kyllingebryster i airfryerkurven i ét lag.
  7. Tilbered kyllingen i airfryeren i ca. 20-25 minutter, til den er gennemstegt og har en let gylden overflade.
  8. Vend kyllingen halvvejs i tilberedningen for jævn stegning.
  9. Lad kyllingen hvile i 5 minutter før servering.

Tips

  • Mariner gerne kyllingen natten over for mere intens smag.
  • Server med frisk salat eller ovnbagte rodfrugter.
  • Hvis du ønsker ekstra sprød overflade, kan du grille kyllingen i airfryeren de sidste 2 minutter.
  • Brug en stegetermometer for at sikre, at kyllingen er gennemstegt (indre temperatur på 75 °C).
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk