Saftig Okse Teriyaki Delight

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Saftig Okse Teriyaki Delight i Airfryer

Ingredienser

  • 400 g Oksekød i strimler (fx mørbrad eller flanksteak)
  • 60 ml Teriyakisauce
  • 1 spsk Sesamolie
  • 2 fed Hvidløg, finthakket
  • 1 tsk Friskrevet ingefær
  • Salt og peber efter smag
  • 1 stk Forårsløg, skåret i skiver
  • 1 spsk Sesamfrø til pynt

Fremgangsmåde

  1. Marinér oksekød i teriyakisauce, sesamolie, hvidløg og ingefær i minimum 10 minutter.
  2. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  3. Læg det marinerede oksekød i airfryerkurven i et jævnt lag.
  4. Tilbered kødet i 12-15 minutter, ryst kurven eller vend kødet halvvejs, så det bliver jævnt stegt.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Tag kødet ud og anret på tallerken. Drys med forårsløg og sesamfrø inden servering.

Tips

  • Server med dampet ris eller nudler for et komplet måltid.
  • Du kan tilføje små grøntsager som broccoli eller sukkerærter i airfryeren sammen med kødet.
  • Hvis du ønsker en stærkere smag, tilsæt lidt chiliflager til marinaden.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk