Saftig Laks med Frisk Dild
Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 2 stk Laksefileter
- 1 spsk Olivenolie
- 1 tsk Salt
- 0,5 tsk Sort peber
- 2 spsk Frisk dild, hakket
- 1 stk Citronskive til servering
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Dup laksefileterne tørre med køkkenrulle.
- Pensl laksefileterne med olivenolie på begge sider.
- Krydr med salt og peber.
- Læg laksefileterne i airfryer-kurven med skindsiden nedad.
- Tilbered laksen i airfryeren i 12-15 minutter, afhængig af tykkelse, til fisken er gennemstegt og let kan deles med en gaffel.
- Tag laksen ud og drys den straks med friskhakket dild.
- Server med en citronskive.
Tips
- Undgå at overtilberede laksen for at bevare saftigheden.
- Du kan tilføje lidt hvidløgspulver eller citronpeber for ekstra smag.
- Brug frisk dild for bedst aroma, men tørret kan også anvendes i mangel af frisk.