Mør og Krydret Kalvekødsgryde
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 500 g Kalvekød i tern
- 2 stk Gulerødder
- 1 stk Løg
- 2 fed Hvidløg
- 150 g Champignon
- 200 ml Oksebouillon
- 2 spsk Tomatpuré
- 1 tsk Tørret timian
- 1 tsk Paprikapulver
- Salt og peber, efter smag
- 1 spsk Olivenolie
- 1 spsk Maizena
Fremgangsmåde
- Skær kalvekødet i tern og krydr med salt, peber, timian og paprikapulver.
- Hak løg og hvidløg fint, skær gulerødder i skiver og champignon i kvarte.
- Bland kalvekød, løg, hvidløg, gulerødder og champignon i en skål med olivenolie og tomatpuré.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Kom blandingen i airfryerens varmebestandige gryde eller fad, og hæld oksebouillonen over.
- Tilbered i airfryeren ved 190 grader i 25 minutter under låg eller med folie over, rør rundt efter 15 minutter.
- Tag gryden ud, jævn saucen med maizena rørt ud i lidt vand og varm yderligere 5 minutter uden låg i airfryeren til saucen tykner.
- Smag til med salt og peber før servering.
Tips
- Brug en varmefast gryde eller fad, der passer i din airfryer.
- Du kan tilsætte andre rodfrugter som pastinak eller selleri for ekstra smag.
- Server med friskhakket persille for et grønt pift.