Lunende Sprøde Pølsehorn med Ost og Tomat
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 8 stk Pølsehorn (færdiglavet wienerdej)
- 8 stk Mini-pølser
- 100 g Revet mozzarellaost
- 1 stk Tomat
- 1 tsk Tørret oregano
- Æg til pensling, stk
- Groft salt, tsk
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Skær tomaten i tynde skiver.
- Rul de færdige wienerdejstykker ud og læg en mini-pølse på hver.
- Fordel revet mozzarellaost ovenpå pølserne i et jævnt lag.
- Læg en skive tomat ovenpå osten og drys med tørret oregano.
- Rul dejen stramt sammen omkring fyldet og luk enderne godt.
- Pensl pølsehornene med sammenpisket æg og drys et let drys groft salt over.
- Læg pølsehornene i airfryer-kurven med lidt afstand.
- Steg ved 190 grader i 20-25 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
- Lad pølsehornene køle lidt af inden de pakkes i madpakken.
Tips
- Brug gerne en stærkere ost som cheddar for ekstra smag.
- Tilføj lidt frisk basilikum for en aromatisk variant.
- Server lune med en lille dip af ketchup eller sennep.