Lunende Sprøde Pølsehorn med Ost og Tomat

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Lunende sprøde pølsehorn med ost og tomat

Ingredienser

  • 8 stk Pølsehorn (færdiglavet wienerdej)
  • 8 stk Mini-pølser
  • 100 g Revet mozzarellaost
  • 1 stk Tomat
  • 1 tsk Tørret oregano
  • Æg til pensling, stk
  • Groft salt, tsk

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Skær tomaten i tynde skiver.
  3. Rul de færdige wienerdejstykker ud og læg en mini-pølse på hver.
  4. Fordel revet mozzarellaost ovenpå pølserne i et jævnt lag.
  5. Læg en skive tomat ovenpå osten og drys med tørret oregano.
  6. Rul dejen stramt sammen omkring fyldet og luk enderne godt.
  7. Pensl pølsehornene med sammenpisket æg og drys et let drys groft salt over.
  8. Læg pølsehornene i airfryer-kurven med lidt afstand.
  9. Steg ved 190 grader i 20-25 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
  10. Lad pølsehornene køle lidt af inden de pakkes i madpakken.

Tips

  • Brug gerne en stærkere ost som cheddar for ekstra smag.
  • Tilføj lidt frisk basilikum for en aromatisk variant.
  • Server lune med en lille dip af ketchup eller sennep.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk