Lunende Sprøde Mini-Pizzasnegle med Ost og Skinke

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Lunende Sprøde Mini-Pizzasnegle med Ost og Skinke

Ingredienser

  • 250 g Hvedemel
  • 3 g Tørgær
  • 150 ml Lunken vand
  • 1 tsk Salt
  • 1 spsk Olivenolie
  • 100 g Revet mozzarella
  • 50 g Flødeost
  • 100 g Skinke i tern
  • 50 ml Tomatsauce
  • Frisk basilikum (til pynt), stk

Fremgangsmåde

  1. Bland hvedemel, tørgær og salt i en stor skål.
  2. Tilsæt lunken vand og olivenolie, og ælt dejen grundigt i ca. 5 minutter, indtil den er glat og smidig.
  3. Dæk dejen til med et viskestykke, og lad den hæve et lunt sted i 45 minutter, til den er fordoblet i størrelse.
  4. Rør mozzarella og flødeost sammen i en skål, og vend skinketern i.
  5. Rul den hævede dej ud på et meldrysset bord til et rektangel på ca. 30x40 cm.
  6. Fordel tomatsauce jævnt over dejen, efterfulgt af ost- og skinkeblandingen.
  7. Rul dejen stramt sammen fra den lange side, og skær den i ca. 12 lige store skiver.
  8. Læg pizzasneglene med snitfladen opad i airfryerens kurv beklædt med bagepapir, med lidt afstand imellem.
  9. Tilbered ved 190 grader i 20-25 minutter, til sneglene er gyldne og sprøde udenpå.
  10. Lad sneglene køle let af, pynt med frisk basilikum og servér lune.

Tips

  • For ekstra smag kan du tilsætte lidt tørret oregano eller chili i osteblandingen.
  • Hvis du ønsker en mere sprød overflade, kan du pensle sneglene med lidt olivenolie inden tilberedning.
  • Prøv at variere fyldet med fx soltørrede tomater eller frisk spinat for nye smagsoplevelser.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk