Lune Mini Pizzasnegle med Skinke og Smeltet Ost

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Lune Mini Pizzasnegle med Skinke og Smeltet Ost

Ingredienser

  • 1 pakke færdig pizzadej
  • 100 g skinke i tern
  • 150 g revet mozzarellaost
  • 50 g revet cheddarost
  • 2 spsk tomatsauce
  • tørret oregano, tsk
  • friskkværnet peber, tsk

Fremgangsmåde

  1. Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord til en rektangulær plade på ca. 30x40 cm.
  2. Smør tomatsauce jævnt ud over dejpladen, drys med tørret oregano og friskkværnet peber.
  3. Fordel skinketern jævnt over tomatsaucen.
  4. Drys mozzarella og cheddarost over skinken.
  5. Rul dejen stramt sammen fra den lange side til en fast roulade.
  6. Skær rouladen i ca. 12 lige store skiver.
  7. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  8. Læg pizzasneglene med snitfladen opad i airfryer-kurven med lidt mellemrum.
  9. Bag sneglene i 12-15 minutter, til de er gyldne og osten er smeltet.
  10. Lad sneglene hvile et par minutter før servering.

Tips

  • Vil du have ekstra sprød skorpe, kan du pensle sneglene med lidt olivenolie inden bagning.
  • Prøv at tilsætte finthakket frisk basilikum eller chili for ekstra smag.
  • Server med en frisk grøn salat eller en dip af creme fraiche og krydderurter.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk