Lune Mini Pizzasnegle med Skinke og Smeltet Ost
Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 1 pakke færdig pizzadej
- 100 g skinke i tern
- 150 g revet mozzarellaost
- 50 g revet cheddarost
- 2 spsk tomatsauce
- tørret oregano, tsk
- friskkværnet peber, tsk
Fremgangsmåde
- Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord til en rektangulær plade på ca. 30x40 cm.
- Smør tomatsauce jævnt ud over dejpladen, drys med tørret oregano og friskkværnet peber.
- Fordel skinketern jævnt over tomatsaucen.
- Drys mozzarella og cheddarost over skinken.
- Rul dejen stramt sammen fra den lange side til en fast roulade.
- Skær rouladen i ca. 12 lige store skiver.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Læg pizzasneglene med snitfladen opad i airfryer-kurven med lidt mellemrum.
- Bag sneglene i 12-15 minutter, til de er gyldne og osten er smeltet.
- Lad sneglene hvile et par minutter før servering.
Tips
- Vil du have ekstra sprød skorpe, kan du pensle sneglene med lidt olivenolie inden bagning.
- Prøv at tilsætte finthakket frisk basilikum eller chili for ekstra smag.
- Server med en frisk grøn salat eller en dip af creme fraiche og krydderurter.