Lune Mini Pizzabidder med Cremet Ost og Saftig Skinke
Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 200 g færdig pizzadej
- 100 g revet mozzarellaost
- 100 g skinke i tern
- 50 g creme fraiche
- 1 tsk tørret oregano
- 1 tsk hvidløgspulver
- salt og friskkværnet peber, stk
- 1 stk æg til pensling
Fremgangsmåde
- Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord til ca. 0,5 cm tykkelse.
- Bland creme fraiche med oregano, hvidløgspulver, salt og peber. Smør et tyndt lag ud over dejen.
- Fordel den revne mozzarella og skinketern jævnt over dejen.
- Rul dejen stramt sammen til en roulade og skær den i ca. 2 cm tykke skiver.
- Pensl hver pizzabid med sammenpisket æg for en gylden overflade.
- Læg pizzabidderne i airfryer-kurven med lidt afstand imellem.
- Tilbered ved 190 grader i 12-15 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
- Lad pizzabidderne køle et par minutter inden servering.
Tips
- Kan fryses rå og tines inden tilberedning i airfryeren.
- Prøv at tilsætte lidt finthakket frisk basilikum i creme fraiche-blandingen for ekstra friskhed.
- Server med en salsa eller pizzadip for ekstra smag.