Lune Mini-pitaer med Kylling og Frisk Grønt

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Lune Mini-pitaer med Kylling og Frisk Grønt

Ingredienser

  • 300 g Kyllingebryst
  • 6 stk Mini-pitaer
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 1 stk Agurk
  • 50 g Frisk spinat
  • 100 g Græsk yoghurt
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Røget paprika
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 0,5 tsk Chilipulver
  • Salt og friskkværnet peber
  • 0,5 stk Citron (saft)

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrystet i små tern og bland med olivenolie, røget paprika, hvidløgspulver, chilipulver, salt og peber.
  2. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  3. Læg kyllingeternene i airfryer-kurven i ét lag og steg i 12-15 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Ryst kurven halvvejs for jævn stegning.
  4. Imens skæres rød peber og agurk i fine strimler, og spinaten skylles og tørres.
  5. Bland yoghurt med citronsaft, lidt salt og peber til en frisk dressing.
  6. Varm mini-pitaerne i airfryeren i 2-3 minutter for en let sprød overflade.
  7. Fyld hver pita med spinat, peberfrugt, agurk og den varme kylling. Top med yoghurt-dressingen og server straks.

Tips

  • Tilføj lidt frisk mynte eller koriander i fyldet for en ekstra frisk smag.
  • Brug fuldkorns-mini-pitaer for et sundere alternativ.
  • Du kan også erstatte kyllingen med kalkun eller svinemørbrad i tern.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk