Lune Fiskefileter med Frisk Citron-Remoulade og Karamelliserede Løgringe

Tilberedning: 30 minutter · 190 °C · Nem

Lune fiskefileter med citron-remoulade og karamelliserede løgringe

Ingredienser

  • 4 stk Fiskefileter (fx torsk eller sej)
  • 1 tsk Salt
  • 0,5 tsk Peber
  • 1,5 dl Panko eller rasp
  • 1 stk Æg
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 dl Mayonnaise
  • 1 spsk Finthakket kapers
  • 1 spsk Finthakket syltet agurk
  • 1 spsk Friskpresset citronsaft
  • 0,5 tsk Dijonsennep
  • 1 stk Løg
  • 1 spsk Sukker
  • 1 spsk Smør

Fremgangsmåde

  1. Skær løget i tynde ringe. Varm smør og sukker på en pande ved middel varme, og karamelliser løgringene i 8-10 minutter, indtil de er bløde og gyldne. Sæt til side.
  2. Krydr fiskefileterne med salt og peber. Pisk ægget i en skål.
  3. Vend fiskefileterne først i æg, derefter i panko, så de er godt dækkede.
  4. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  5. Spray eller pensl fiskefileterne med lidt olivenolie og læg dem i airfryer-kurven i ét lag.
  6. Steg i airfryeren i 12-15 minutter, eller indtil fiskefileterne er gyldne og sprøde, og fisken er gennemstegt.
  7. Imens blandes mayonnaise, kapers, syltet agurk, citronsaft og dijonsennep til en frisk citron-remoulade.
  8. Server de lune fiskefileter med citron-remoulade og de karamelliserede løgringe på toppen eller ved siden af.

Tips

  • Du kan bruge både torsk, sej eller anden hvid fisk efter ønske.
  • Tilføj frisk dild eller persille i remouladen for ekstra friskhed.
  • For ekstra sprødhed kan du fordoble paneringen og gentage ægge- og rasp-dypningen.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk