Luftige Vaniljemuffins

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Luftige Vaniljemuffins friskbagte

Ingredienser

  • 125 g Hvedemel
  • 100 g Sukker
  • 1,5 tsk Bagepulver
  • 0,5 tsk Salt
  • 1 stk Æg
  • 120 ml Mælk
  • 60 ml Smagsneutral olie
  • 1 tsk Vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Bland hvedemel, sukker, bagepulver, salt og vaniljesukker i en stor skål.
  3. Pisk æg, mælk og olie sammen i en anden skål.
  4. Hæld de våde ingredienser i de tørre og rør forsigtigt, indtil dejen er ensartet, men undgå at overblande.
  5. Fordel dejen i muffinsforme, fyld dem cirka 2/3 op.
  6. Sæt formene i airfryeren og bag i 20-25 minutter. Tjek med en tandstik, om de er færdige.
  7. Lad muffinsene køle af på en bagerist inden servering.

Tips

  • Brug silikoneforme eller små metalforme, der passer i din airfryer.
  • Tilsæt gerne lidt revet citronskal eller lidt kanel for variation.
  • Undgå at overfylde formene, da de hæver under bagningen.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk