Luftige Pølsehorn med Krydrede Pikant Remoulade
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 8 stk Mini pølser
- 250 g Hvedemel
- 1 tsk Tørgær
- 1 spsk Sukker
- 1 tsk Salt
- 150 ml Lunken mælk
- 25 g Smør (smeltet)
- Æg (til pensling), stk
- 3 spsk Remoulade
- 1 spsk Sød sennep
- 1 tsk Finthakket syltet agurk
- 0,5 tsk Røget paprika
- 0,25 tsk Chili flakes
- Friskkværnet peber, knivspids
Fremgangsmåde
- Bland hvedemel, tørgær, sukker og salt i en stor skål.
- Tilsæt lunken mælk og det smeltede smør, og ælt dejen godt sammen, til den er blød og smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 45 minutter.
- Del dejen i 8 lige store stykker og rul hvert stykke ud til en aflang trekant.
- Læg en mini pølse på den brede ende af trekanten og rul dejen stramt omkring pølsen, afslut med spidsen ned under pølsen.
- Læg pølsehornene på en bageplade eller et stykke bagepapir, og lad dem efterhæve i 15 minutter.
- Pensl pølsehornene med sammenpisket æg for en gylden og sprød overflade.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Tilbered pølsehornene i airfryeren i 20-25 minutter, eller til de er gyldne og sprøde udenpå.
- Imens blandes remoulade med sød sennep, finthakket syltet agurk, røget paprika, chili flakes og friskkværnet peber til en krydret pikant remoulade.
- Servér de lune pølsehorn med den pikante remoulade som dip.
Tips
- Hvis du ønsker ekstra sprød skorpe, kan du pensle pølsehornene igen efter 15 minutters tilberedning.
- Prøv at erstatte mini pølser med veganske pølser for en plantebaseret version.
- Tilføj friskhakket purløg eller persille i remouladen for ekstra friskhed.