Luftige Pølsehorn med Krydrede Pikant Remoulade

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Luftige pølsehorn med krydret pikant remoulade

Ingredienser

  • 8 stk Mini pølser
  • 250 g Hvedemel
  • 1 tsk Tørgær
  • 1 spsk Sukker
  • 1 tsk Salt
  • 150 ml Lunken mælk
  • 25 g Smør (smeltet)
  • Æg (til pensling), stk
  • 3 spsk Remoulade
  • 1 spsk Sød sennep
  • 1 tsk Finthakket syltet agurk
  • 0,5 tsk Røget paprika
  • 0,25 tsk Chili flakes
  • Friskkværnet peber, knivspids

Fremgangsmåde

  1. Bland hvedemel, tørgær, sukker og salt i en stor skål.
  2. Tilsæt lunken mælk og det smeltede smør, og ælt dejen godt sammen, til den er blød og smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 45 minutter.
  3. Del dejen i 8 lige store stykker og rul hvert stykke ud til en aflang trekant.
  4. Læg en mini pølse på den brede ende af trekanten og rul dejen stramt omkring pølsen, afslut med spidsen ned under pølsen.
  5. Læg pølsehornene på en bageplade eller et stykke bagepapir, og lad dem efterhæve i 15 minutter.
  6. Pensl pølsehornene med sammenpisket æg for en gylden og sprød overflade.
  7. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  8. Tilbered pølsehornene i airfryeren i 20-25 minutter, eller til de er gyldne og sprøde udenpå.
  9. Imens blandes remoulade med sød sennep, finthakket syltet agurk, røget paprika, chili flakes og friskkværnet peber til en krydret pikant remoulade.
  10. Servér de lune pølsehorn med den pikante remoulade som dip.

Tips

  • Hvis du ønsker ekstra sprød skorpe, kan du pensle pølsehornene igen efter 15 minutters tilberedning.
  • Prøv at erstatte mini pølser med veganske pølser for en plantebaseret version.
  • Tilføj friskhakket purløg eller persille i remouladen for ekstra friskhed.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk