Luftige Kokosmakroner
Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 100 g Kokosmel
- 100 g Sukker
- 3 stk Æggehvider
- 1 tsk Vaniljesukker
- Lidt salt, stk
Fremgangsmåde
- Pisk æggehviderne stive med en knivspids salt.
- Tilsæt sukker og vaniljesukker lidt ad gangen, og pisk videre til en blank og stiv marengs.
- Vend forsigtigt kokosmel i marengsen med en dejskraber, indtil det er godt blandet.
- Form små toppe med to teskeer og placer dem i airfryerens bagepapirbeklædte kurv med lidt mellemrum.
- Bag kokosmakronerne ved 190°C i 12-15 minutter, til de er let gyldne og faste.
- Lad makronerne køle af på en rist inden servering.
Tips
- Sørg for ikke at overfylde airfryer-kurven, da makronerne skal have plads til at udvide sig lidt.
- Du kan tilsætte lidt revet citronskal eller appelsinskal for ekstra smag.
- Opbevar kokosmakronerne i en lufttæt beholder for at bevare friskheden.