Luftige Fyldte Morgenmuffins med Cremet Spinat og Smeltet Ost
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 4 stk æg
- 100 g frisk spinat
- 75 g creme cheese
- 50 g revet mozzarella
- 50 g fuldkorns-hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 0,5 tsk salt
- 0,25 tsk friskkværnet peber
- smør eller olie til smøring
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Vask og hak spinaten groft. Sauter den let på en pande i et par minutter, til den falder sammen, og lad den køle lidt af.
- Pisk æggene let sammen i en skål. Tilsæt creme cheese og rør godt, til massen er cremet.
- Bland mel, bagepulver, salt og peber i en separat skål.
- Vend melblandingen i ægge- og ostecremen, og tilsæt den afkølede spinat og revet mozzarella. Rør forsigtigt sammen til en ensartet dej.
- Smør muffinformene let med smør eller olie for at undgå, at de hænger fast.
- Fordel dejen i 6 muffinform fyldt cirka 3/4 op.
- Sæt muffinformene i airfryeren og bag i 20-25 minutter ved 190 grader, eller indtil muffinsene er gyldne og faste.
- Lad muffinsene køle lidt af før servering.
Tips
- Du kan tilsætte lidt friskhakket hvidløg eller forårsløg for ekstra smag.
- Prøv at erstatte mozzarella med feta for en mere saltet og kraftig smag.
- Muffinsene kan fryses ned og varmes i airfryeren igen ved 160 grader i ca. 5 minutter.