Luftige Fyldte Morgenmuffins med Cremet Spinat og Smeltet Ost

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Luftige Fyldte Morgenmuffins med Cremet Spinat og Smeltet Ost

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 100 g frisk spinat
  • 75 g creme cheese
  • 50 g revet mozzarella
  • 50 g fuldkorns-hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,5 tsk salt
  • 0,25 tsk friskkværnet peber
  • smør eller olie til smøring

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Vask og hak spinaten groft. Sauter den let på en pande i et par minutter, til den falder sammen, og lad den køle lidt af.
  3. Pisk æggene let sammen i en skål. Tilsæt creme cheese og rør godt, til massen er cremet.
  4. Bland mel, bagepulver, salt og peber i en separat skål.
  5. Vend melblandingen i ægge- og ostecremen, og tilsæt den afkølede spinat og revet mozzarella. Rør forsigtigt sammen til en ensartet dej.
  6. Smør muffinformene let med smør eller olie for at undgå, at de hænger fast.
  7. Fordel dejen i 6 muffinform fyldt cirka 3/4 op.
  8. Sæt muffinformene i airfryeren og bag i 20-25 minutter ved 190 grader, eller indtil muffinsene er gyldne og faste.
  9. Lad muffinsene køle lidt af før servering.

Tips

  • Du kan tilsætte lidt friskhakket hvidløg eller forårsløg for ekstra smag.
  • Prøv at erstatte mozzarella med feta for en mere saltet og kraftig smag.
  • Muffinsene kan fryses ned og varmes i airfryeren igen ved 160 grader i ca. 5 minutter.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk