Lækker Krydret Gnocchi med Tomatsauce
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 400 g Gnocchi
- 1 spsk Olivenolie
- 1 stk Løg
- 2 fed Hvidløg
- 400 g Hakkede tomater på dåse
- 1 tsk Tørret oregano
- 1 tsk Tørret basilikum
- 0,5 tsk Chiliflager
- Salt og peber
- 50 g Revet parmesanost
- 1 spsk Frisk basilikum til pynt
Fremgangsmåde
- Hak løg og hvidløg fint.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Steg løg og hvidløg i en lille gryde med olivenolie ved middel varme, til de er bløde og gyldne.
- Tilsæt hakkede tomater, oregano, basilikum og chiliflager. Lad saucen simre i 8-10 minutter, smag til med salt og peber.
- I mellemtiden fordeles gnocchi jævnt i airfryer-kurven. Sprøjt eller dryp lidt olivenolie over gnocchien.
- Tilbered gnocchien i airfryeren ved 190 grader i 10-12 minutter, ryst kurven halvvejs, til gnocchien er let sprøde og gyldne.
- Bland gnocchien med den varme tomatsauce og drys med revet parmesan.
- Pynt med frisk basilikum og server straks.
Tips
- Du kan tilsætte frisk chili i tomatsaucen, hvis du ønsker mere varme.
- Brug glutenfri gnocchi for en glutenfri version.
- Tilsæt gerne lidt friskrevet citronskal i saucen for ekstra friskhed.