Lækker Krydret Gnocchi med Tomatsauce

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Lækker Krydret Gnocchi med Tomatsauce

Ingredienser

  • 400 g Gnocchi
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 stk Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 400 g Hakkede tomater på dåse
  • 1 tsk Tørret oregano
  • 1 tsk Tørret basilikum
  • 0,5 tsk Chiliflager
  • Salt og peber
  • 50 g Revet parmesanost
  • 1 spsk Frisk basilikum til pynt

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  3. Steg løg og hvidløg i en lille gryde med olivenolie ved middel varme, til de er bløde og gyldne.
  4. Tilsæt hakkede tomater, oregano, basilikum og chiliflager. Lad saucen simre i 8-10 minutter, smag til med salt og peber.
  5. I mellemtiden fordeles gnocchi jævnt i airfryer-kurven. Sprøjt eller dryp lidt olivenolie over gnocchien.
  6. Tilbered gnocchien i airfryeren ved 190 grader i 10-12 minutter, ryst kurven halvvejs, til gnocchien er let sprøde og gyldne.
  7. Bland gnocchien med den varme tomatsauce og drys med revet parmesan.
  8. Pynt med frisk basilikum og server straks.

Tips

  • Du kan tilsætte frisk chili i tomatsaucen, hvis du ønsker mere varme.
  • Brug glutenfri gnocchi for en glutenfri version.
  • Tilsæt gerne lidt friskrevet citronskal i saucen for ekstra friskhed.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk