Krydret Vegetarisk Burrito
Tilberedning: 27 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 4 stk Store tortillabrød
- 1 ds Kidneybønner (drænet og skyllet)
- 1 stk Rød peberfrugt
- 1 stk Lille rødløg
- 1 stk Hvidløgsfed
- 100 g Majskerner
- 1 tsk Røget paprika
- 1 tsk Spidskommen
- 0,5 tsk Chilipulver
- 0,5 tsk Salt
- Frisk koriander til pynt
- 50 g Revet ost (valgfrit)
- 100 g Græsk yoghurt eller creme fraiche
- Olivenolie til stegning
Fremgangsmåde
- Hak rødløg, hvidløg og rød peberfrugt fint.
- Varm lidt olivenolie i en pande og sauter løg og hvidløg til de er bløde.
- Tilsæt peberfrugt, majskerner og krydderier (røget paprika, spidskommen, chilipulver og salt). Steg i 3-4 minutter.
- Tilsæt kidneybønner og varm det hele igennem. Tag af varmen.
- Fordel fyldet i midten af tortillabrødene. Drys evt. revet ost over, og rul burritoerne stramt sammen.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Læg burritoerne i airfryer-kurven med lukningen nedad for at holde dem sammen.
- Airfry burritoerne i 10-12 minutter, eller til de er sprøde og gyldne.
- Server med en klat græsk yoghurt eller creme fraiche og frisk koriander.
Tips
- Brug fuldkornstortilla for et sundere alternativ.
- Du kan tilsætte hakket avocado eller guacamole for ekstra cremethed.
- For ekstra varme, tilsæt frisk chili eller et drys cayennepeber i fyldet.