Krydret Vegetarisk Burrito

Tilberedning: 27 minutter · 190 °C · Nem

Krydret Vegetarisk Burrito i Airfryer

Ingredienser

  • 4 stk Store tortillabrød
  • 1 ds Kidneybønner (drænet og skyllet)
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 1 stk Lille rødløg
  • 1 stk Hvidløgsfed
  • 100 g Majskerner
  • 1 tsk Røget paprika
  • 1 tsk Spidskommen
  • 0,5 tsk Chilipulver
  • 0,5 tsk Salt
  • Frisk koriander til pynt
  • 50 g Revet ost (valgfrit)
  • 100 g Græsk yoghurt eller creme fraiche
  • Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Hak rødløg, hvidløg og rød peberfrugt fint.
  2. Varm lidt olivenolie i en pande og sauter løg og hvidløg til de er bløde.
  3. Tilsæt peberfrugt, majskerner og krydderier (røget paprika, spidskommen, chilipulver og salt). Steg i 3-4 minutter.
  4. Tilsæt kidneybønner og varm det hele igennem. Tag af varmen.
  5. Fordel fyldet i midten af tortillabrødene. Drys evt. revet ost over, og rul burritoerne stramt sammen.
  6. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  7. Læg burritoerne i airfryer-kurven med lukningen nedad for at holde dem sammen.
  8. Airfry burritoerne i 10-12 minutter, eller til de er sprøde og gyldne.
  9. Server med en klat græsk yoghurt eller creme fraiche og frisk koriander.

Tips

  • Brug fuldkornstortilla for et sundere alternativ.
  • Du kan tilsætte hakket avocado eller guacamole for ekstra cremethed.
  • For ekstra varme, tilsæt frisk chili eller et drys cayennepeber i fyldet.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk