Krydret Tortillalasagne

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Krydret Tortillalasagne i Airfryer

Ingredienser

  • 6 stk Tortilla wraps
  • 400 g Hakket oksekød
  • 1 stk Løg
  • 2 stk Hvidløgsfed
  • 1 dl Tomatsauce
  • 1 tsk Spidskommen
  • 1 tsk Chilipulver
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 150 g Revet ost
  • 100 g Creme fraiche
  • Salt og peber, efter smag
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 1 stk Grøn peberfrugt

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint. Skær peberfrugter i små tern.
  2. Varm en pande og brun det hakkede oksekød sammen med løg og hvidløg.
  3. Tilsæt tomatsauce, spidskommen, chilipulver, paprikapulver samt salt og peber. Lad det simre i 5 minutter.
  4. Forvarm airfryeren til 190°C.
  5. Smør bunden af en lille airfryer-sikker form med lidt creme fraiche.
  6. Læg et lag tortilla i bunden, efterfulgt af et lag kødblanding, lidt peberfrugt og revet ost.
  7. Gentag lagene, og afslut med et lag tortilla og revet ost på toppen.
  8. Sæt formen i airfryeren og tilbered i 25 minutter, eller til osten er gylden og sprød.
  9. Lad lasagnen hvile i 5 minutter inden servering.

Tips

  • Brug en form der passer til din airfryer for bedste resultat.
  • Du kan tilsætte jalapeños for ekstra varme.
  • Server med frisk koriander og en klat creme fraiche.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk