Krydret Taco Pie

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Krydret Taco Pie med Sprød Skorpe

Ingredienser

  • 250 g Hakket oksekød
  • 1 stk Løg
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 1 spsk Taco krydderiblanding
  • 100 g Revet cheddarost
  • 1 stk Tærtedej (færdigkøbt)
  • 50 g Majs (drænet)
  • 50 g Sorte bønner (drænet)
  • Salt og peber efter smag
  • 1 spsk Olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. Hak løg og rød peberfrugt fint.
  3. Varm olivenolie i en pande og steg løg og peberfrugt bløde.
  4. Tilsæt hakket oksekød og steg til det er brunet.
  5. Rør taco krydderiblanding i og tilsæt majs samt sorte bønner. Smag til med salt og peber. Lad fyldet køle lidt af.
  6. Rul tærtebunden ud og læg den i en passende tærteform, der kan være i airfryeren.
  7. Hæld fyldet i tærtebunden og drys revet cheddarost over.
  8. Sæt tærteformen i airfryeren og steg i ca. 25 minutter, eller til tærtebunden er sprød og osten gylden.
  9. Lad taco pie'en hvile i et par minutter før servering.

Tips

  • Brug majs og bønner fra dåse for nem og hurtig tilberedning.
  • Du kan evt. tilsætte lidt frisk hakket jalapeño for ekstra varme.
  • Server med frisk salsa, guacamole og cremefraiche for en komplet taco-oplevelse.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk