Krydret Syltede Løg

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Krydret Syltede Løg i Skål

Ingredienser

  • 3 stk Røde løg
  • 200 ml Æblecidereddike
  • 100 ml Vand
  • 2 spsk Sukker
  • 1 spsk Salt
  • 1 tsk Sennepsfrø
  • 1 tsk Sort peber, hele
  • 1 tsk Korianderfrø
  • Frisk dild til pynt (valgfrit)

Fremgangsmåde

  1. Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
  2. Bland æblecidereddike, vand, sukker og salt i en skål, og rør til sukker og salt er opløst.
  3. Tilsæt sennepsfrø, sort peber og korianderfrø til lagen.
  4. Kom løgringene i en skål eller glas, og hæld lagen over, så løgene er dækket.
  5. Lad løgene trække i mindst 10 minutter for at trække smag.
  6. For at give løgene en sprød kant, læg dem i airfryerkurven i et enkelt lag.
  7. Airfry løgene ved 190°C i 10-15 minutter, ryst kurven let et par gange undervejs, så løgene bliver jævnt sprøde.
  8. Tag løgene ud og lad dem køle lidt af, de bliver mere sprøde, når de køler.
  9. Pynt med frisk dild inden servering, hvis ønsket.

Tips

  • Skær løgene så tynde som muligt for bedst sprødhed.
  • Du kan tilføje lidt chili eller andre krydderier i lagen for ekstra smag.
  • Opbevar de syltede løg i en lukket beholder i køleskabet i op til en uge.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk