Krydret Sticky Wings
Tilberedning: 30 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 12 stk Kyllingevinger
- 2 spsk Soya
- 2 spsk Honning
- 1 spsk Sriracha
- 1 tsk Røget paprika
- 1 tsk Hvidløgspulver
- 0,5 tsk Løgpulver
- 0,5 tsk Salt
- 0,25 tsk Sort peber
- Frisk koriander til pynt (valgfrit)
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Dup kyllingevingerne tørre med køkkenrulle.
- Bland paprika, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber i en skål og vend kyllingevingerne i krydderiblandingen.
- Læg vingerne i airfryerkurven i ét lag, og steg dem i 20 minutter ved 190 grader. Vend dem efter 10 minutter.
- Imens blandes soya, honning og sriracha i en lille gryde, og varmes op ved middel varme til en glat, let tyknet glasur.
- Når vingerne er færdige, vendes de i den varme sticky sauce.
- Server straks pyntet med frisk koriander, hvis ønsket.
Tips
- For ekstra sprøde vinger, kan du give dem et par minutter ekstra i airfryeren efter glaseringen.
- Justér mængden af sriracha efter ønsket styrke.
- Hvis du ikke har sriracha, kan du bruge en anden chilisauce eller lidt chiliflager.