Krydret Sticky Wings

Tilberedning: 30 minutter · 190 °C · Nem

Krydret Sticky Wings med Glasur

Ingredienser

  • 12 stk Kyllingevinger
  • 2 spsk Soya
  • 2 spsk Honning
  • 1 spsk Sriracha
  • 1 tsk Røget paprika
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 0,5 tsk Løgpulver
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,25 tsk Sort peber
  • Frisk koriander til pynt (valgfrit)

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Dup kyllingevingerne tørre med køkkenrulle.
  3. Bland paprika, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber i en skål og vend kyllingevingerne i krydderiblandingen.
  4. Læg vingerne i airfryerkurven i ét lag, og steg dem i 20 minutter ved 190 grader. Vend dem efter 10 minutter.
  5. Imens blandes soya, honning og sriracha i en lille gryde, og varmes op ved middel varme til en glat, let tyknet glasur.
  6. Når vingerne er færdige, vendes de i den varme sticky sauce.
  7. Server straks pyntet med frisk koriander, hvis ønsket.

Tips

  • For ekstra sprøde vinger, kan du give dem et par minutter ekstra i airfryeren efter glaseringen.
  • Justér mængden af sriracha efter ønsket styrke.
  • Hvis du ikke har sriracha, kan du bruge en anden chilisauce eller lidt chiliflager.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk