Krydret Saftige Meatballs

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Krydret saftige meatballs i airfryer-kurv

Ingredienser

  • 500 g Hakket oksekød
  • 1 stk Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 1 tsk Spidskommen
  • 0,5 tsk Chilipulver
  • 1 tsk Salt
  • 0,5 tsk Sort peber
  • 1 stk Æg
  • 50 g Revet parmesan
  • 50 g Rasp
  • Olivenolie til pensling

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Bland hakket oksekød, løg, hvidløg, paprikapulver, spidskommen, chilipulver, salt, peber, æg, parmesan og rasp i en stor skål.
  3. Rør farsen godt sammen til en ensartet masse.
  4. Form farsen til små meatballs, cirka 3 cm i diameter.
  5. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  6. Pensl meatballs let med olivenolie for at få en fin overflade.
  7. Læg meatballs i airfryer-kurven med lidt afstand imellem dem.
  8. Tilbered meatballs i airfryeren ved 190 grader i 20-25 minutter, til de er gennemstegte og har en let sprød overflade. Vend dem efter halvdelen af tiden.

Tips

  • Du kan tilsætte frisk hakket persille eller basilikum i farsen for ekstra smag.
  • Server meatballs med en frisk tomatsauce eller tzatziki.
  • Brug kalkunkød eller en blanding af svinekød og oksekød for variation.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk