Krydret Saftige Enchiladas
Tilberedning: 30 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 8 stk Majstortillas
- 400 g Hakket oksekød
- 1 stk Løg, finthakket
- 2 stk Hvidløgsfed, presset
- 1 dl Tomatsauce
- 1 spsk Chilipulver
- 1 tsk Spidskommen
- 1 tsk Paprikapulver
- 150 g Revet ost
- 1 dl Salsa
- Salt og peber efter smag
- 1 spsk Olivenolie
- 2 stk Friske korianderblade til pynt
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Varm olivenolie på en pande og steg løg og hvidløg bløde.
- Tilsæt hakket oksekød og brun det godt. Krydr med chili, spidskommen, paprika, salt og peber.
- Hæld tomatsauce i og lad det simre i 5 minutter, til saucen tykner lidt.
- Smør lidt salsa på hver tortilla, fordel kødblandingen og drys revet ost over.
- Rul tortillas sammen og læg dem i airfryer-kurven med sammenføjningen nedad.
- Spray eller pensl lidt olie over enchiladas, og tilbered dem i airfryeren i 15-20 minutter, til osten er smeltet og tortillas er let sprøde.
- Tag enchiladas ud, pynt med frisk koriander og server straks.
Tips
- Du kan tilsætte sorte bønner eller majs i fyldet for ekstra fylde.
- Brug gerne en mild eller stærk salsa alt efter smag.
- Pas på med ikke at overfylde tortillas, så de nemt kan rulles sammen.