Krydret Ovnbagte Frikadeller med Cremet Remoulade Dip
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 400 g Hakket svinekød
- 1 stk Lille løg, finthakket
- 1 stk Æg
- 50 g Rasp
- 1 tsk Paprikapulver
- 0,5 tsk Stødt spidskommen
- 0,5 tsk Cayennepeber
- Salt og friskkværnet peber
- 2 spsk Olivenolie
- 100 g Remoulade
- 1 spsk Friskhakket dild
- 1 tsk Sennep
- 1 tsk Citronsaft
- Friskkværnet peber til dip
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Bland hakket svinekød, finthakket løg, æg, rasp, paprikapulver, spidskommen, cayennepeber, salt og peber i en stor skål.
- Form farsen til små, ensartede frikadeller på størrelse med valnødder.
- Pensl eller spray frikadellerne let med olivenolie for at få en sprød overflade.
- Læg frikadellerne i airfryer-kurven i ét lag uden at de rører hinanden.
- Bag frikadellerne i airfryeren i ca. 20-25 minutter, vend dem efter halvdelen af tiden, til de er gyldne og gennemstegte.
- Imens blandes remoulade med friskhakket dild, sennep, citronsaft og lidt peber til en frisk og cremet dip.
- Servér de varme frikadeller med den krydrede remoulade dip.
Tips
- Hvis du ønsker ekstra sprødhed, kan du pensle frikadellerne med lidt mere olie efter vendning.
- Frikadellerne kan også laves med en blanding af svinekød og kalvekød for en mildere smag.
- Du kan tilsætte finthakket frisk chili i farsen, hvis du ønsker mere varme.