Krydret Mini Pizzasnitter med Pikant Fyld
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 1 pakke færdig pizzadej
- 100 g revet mozzarella
- 50 g revet parmesan
- 75 g pepperoni i skiver
- 1 stk rød chili, finthakket
- 1 stk rød peberfrugt, finthakket
- 2 spsk tomatpure
- 1 tsk tørret oregano
- 0,5 tsk røget paprika
- 0,5 tsk hvidløgspulver
- salt og friskkværnet peber, efter smag
- 1 stk æg til pensling
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord til en rektangulær plade på ca. 30x40 cm.
- Bland tomatpure, finthakket chili, peberfrugt, oregano, paprika og hvidløgspulver i en skål. Smag til med salt og peber.
- Fordel tomatblandingen jævnt over pizzadejen, undlad en smal kant langs siderne.
- Drys mozzarella, parmesan og fordel skiver af pepperoni ovenpå tomatblandingen.
- Rul dejen stramt sammen fra den lange side til en roulade.
- Skær rouladen i ca. 2 cm tykke skiver.
- Pensl hver snitte med sammenpisket æg for at få en gylden og sprød overflade.
- Læg snitterne i airfryerens kurv med lidt afstand og steg dem i 20-25 minutter ved 190 grader, til de er gyldne og sprøde.
- Lad mini pizzasnitterne køle let af før servering.
Tips
- Prøv at tilsætte frisk basilikum ovenpå før bagning for ekstra friskhed.
- Byt pepperoni ud med chorizo for en røget og lidt stærkere smag.
- Server med en skål cremet hvidløgsdip eller spicy chilimayo.