Krydret Mini Pizzasnitter med Pikant Fyld

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde krydrede mini pizzasnitter

Ingredienser

  • 1 pakke færdig pizzadej
  • 100 g revet mozzarella
  • 50 g revet parmesan
  • 75 g pepperoni i skiver
  • 1 stk rød chili, finthakket
  • 1 stk rød peberfrugt, finthakket
  • 2 spsk tomatpure
  • 1 tsk tørret oregano
  • 0,5 tsk røget paprika
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber, efter smag
  • 1 stk æg til pensling

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord til en rektangulær plade på ca. 30x40 cm.
  3. Bland tomatpure, finthakket chili, peberfrugt, oregano, paprika og hvidløgspulver i en skål. Smag til med salt og peber.
  4. Fordel tomatblandingen jævnt over pizzadejen, undlad en smal kant langs siderne.
  5. Drys mozzarella, parmesan og fordel skiver af pepperoni ovenpå tomatblandingen.
  6. Rul dejen stramt sammen fra den lange side til en roulade.
  7. Skær rouladen i ca. 2 cm tykke skiver.
  8. Pensl hver snitte med sammenpisket æg for at få en gylden og sprød overflade.
  9. Læg snitterne i airfryerens kurv med lidt afstand og steg dem i 20-25 minutter ved 190 grader, til de er gyldne og sprøde.
  10. Lad mini pizzasnitterne køle let af før servering.

Tips

  • Prøv at tilsætte frisk basilikum ovenpå før bagning for ekstra friskhed.
  • Byt pepperoni ud med chorizo for en røget og lidt stærkere smag.
  • Server med en skål cremet hvidløgsdip eller spicy chilimayo.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk