Krydret Lun Mexicansk Kyllingetaco med Cremet Feta og Frisk Avocado

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Krydret lun mexicansk kyllingetaco med cremet feta og frisk avocado

Ingredienser

  • 300 g Kyllingebryst
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Røget paprika
  • 1 tsk Spidskommen
  • 0,5 tsk Chilipulver
  • 0,5 tsk Hvidløgspulver
  • 4 stk Majstortillaer
  • 100 g Fetaost
  • 1 stk Moden avocado
  • 1 stk Lime
  • Salt og peber, efter smag
  • 30 g Frisk koriander
  • 50 g Rødløg
  • 50 g Cherrytomater

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrystet i tynde strimler og vend dem med olivenolie, røget paprika, spidskommen, chilipulver, hvidløgspulver, salt og peber.
  2. Forvarm airfryeren til 190°C.
  3. Læg kyllingestrimlerne i airfryer-kurven i ét lag og steg i 12-15 minutter, til de er gennemstegte og let sprøde i kanten. Ryst kurven halvvejs under tilberedningen.
  4. Varm majstortillaerne i airfryeren i 1-2 minutter, til de er lune og bløde.
  5. Skær avocado og cherrytomater i tern, og hak rødløg og koriander fint.
  6. Smuldr fetaosten og bland den med avocado, tomater, rødløg, koriander og lidt friskpresset limesaft.
  7. Fordel den varme kylling på tortillaerne, top med avocadoblandingen og server straks.

Tips

  • Du kan tilføje frisk chili eller jalapeño for ekstra varme.
  • Prøv at tilføje en skefuld græsk yoghurt eller creme fraiche for ekstra cremethed.
  • Brug fuldkornstortillaer for et ekstra fiberrigt måltid.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk