Krydret Kyllingespyd
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 500 g Kyllingebryst
- 2 spsk Olivenolie
- 1 tsk Paprikapulver
- 1 tsk Spidskommen
- 1 tsk Hvidløgspulver
- 0,5 tsk Chilipulver
- 0,5 tsk Salt
- Friskkværnet peber
- 1 stk Citron (saft)
- 8 stk Træspyd
Fremgangsmåde
- Skær kyllingebrystet i mundrette tern.
- Bland olivenolie, paprikapulver, spidskommen, hvidløgspulver, chilipulver, salt, peber og citronsaft i en skål.
- Mariner kyllingeternene i krydderiblandingen i mindst 15 minutter.
- Sæt kyllingeternene på træspydene.
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Læg kyllingespyd i kurven og steg i 20-25 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt og let gylden, vend spydene efter halvdelen af tiden.
Tips
- Sørg for at træspydene er lagt i vand i 30 minutter inden brug for at undgå, at de brænder.
- Server med frisk salat eller en dip som tzatziki for ekstra smag.
- Du kan variere krydderierne efter smag, fx med karry eller oregano.