Krydret Kyllingespyd

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Krydret Kyllingespyd i Airfryer

Ingredienser

  • 500 g Kyllingebryst
  • 2 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 1 tsk Spidskommen
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 0,5 tsk Chilipulver
  • 0,5 tsk Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 stk Citron (saft)
  • 8 stk Træspyd

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrystet i mundrette tern.
  2. Bland olivenolie, paprikapulver, spidskommen, hvidløgspulver, chilipulver, salt, peber og citronsaft i en skål.
  3. Mariner kyllingeternene i krydderiblandingen i mindst 15 minutter.
  4. Sæt kyllingeternene på træspydene.
  5. Forvarm airfryeren til 190°C.
  6. Læg kyllingespyd i kurven og steg i 20-25 minutter, eller indtil kyllingen er gennemstegt og let gylden, vend spydene efter halvdelen af tiden.

Tips

  • Sørg for at træspydene er lagt i vand i 30 minutter inden brug for at undgå, at de brænder.
  • Server med frisk salat eller en dip som tzatziki for ekstra smag.
  • Du kan variere krydderierne efter smag, fx med karry eller oregano.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk