Krydret Koreanske BBQ Bites

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Krydret Koreanske BBQ Bites i Airfryer

Ingredienser

  • 500 g Oksekød i tern (fx culotte eller flanksteak)
  • 3 spsk Soya
  • 2 spsk Sesamolie
  • 2 spsk Brun farin
  • 1 spsk Gochujang (koreansk chilipasta)
  • 3 fed Hvidløg, finthakket
  • 1 spsk Frisk ingefær, revet
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk Sesamfrø
  • 2 stk Forårsløg, skåret i tynde skiver

Fremgangsmåde

  1. I en skål blandes soya, sesamolie, brun farin, gochujang, finthakket hvidløg og revet ingefær til marinaden.
  2. Skær oksekødet i små mundrette tern og vend dem grundigt i marinaden. Lad det marinere i mindst 30 minutter, gerne længere i køleskabet.
  3. Forvarm airfryeren til 190°C.
  4. Læg de marinerede oksebites i airfryerens kurv i ét lag, og steg i 12-15 minutter, ryst kurven halvvejs igennem, så kødet bliver jævnt tilberedt og let karamelliseret.
  5. Når kødet er færdigt, drys med ristede sesamfrø og friskskårne forårsløg inden servering.

Tips

  • For ekstra sprødhed kan du give kødet et par minutter ekstra i airfryeren.
  • Mariner kødet gerne natten over for mere intens smag.
  • Server med dampet ris og en frisk agurkesalat for en komplet koreansk oplevelse.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk