Kremede Fyldte Mini-pizzas med Klassisk Skinke og Ost

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Kremede Fyldte Mini-pizzas med Klassisk Skinke og Ost

Ingredienser

  • 8 stk Mini-pizzabunde
  • 100 g Skinke i tern
  • 150 g Mozzarella, revet
  • 50 g Flødeost naturel
  • 1 tsk Tørret oregano
  • Salt og friskkværnet peber, efter smag
  • 1 spsk Tomatpure
  • 1 tsk Olivenolie
  • 1 stk Hvidløgsfed, finthakket

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. Smør et tyndt lag tomatpure på hver mini-pizzabund.
  3. I en skål blandes flødeost, revet mozzarella, finthakket hvidløg, tørret oregano, salt og peber til en cremet fyldning.
  4. Vend skinketernene i osteblandingen.
  5. Fordel fyldningen jævnt på hver mini-pizzabund og fold dem forsigtigt sammen, så fyldet er lukket inde.
  6. Pensl ydersiden af hver fyldte mini-pizza med olivenolie for ekstra sprødhed.
  7. Læg mini-pizzas i airfryer-kurven med lidt afstand.
  8. Tilbered i airfryeren i ca. 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
  9. Tag dem ud, lad dem køle let af og servér varme.

Tips

  • Brug gerne forskellige oste som cheddar eller gouda for variation i smagen.
  • Tilføj frisk basilikum eller chili til fyldet for ekstra smagsnuancer.
  • Server med en frisk tomatsalat eller en dip som aioli.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk