Knaprende Mini Pizzaruller med Smeltet Ost og Saftig Skinke

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Knaprende mini pizzaruller med ost og skinke

Ingredienser

  • 1 rulle færdig pizzadej
  • 100 g revet mozzarellaost
  • 100 g skinke i tynde skiver
  • 2 spsk tomatsauce
  • 1 tsk tørret oregano
  • friskkværnet peber
  • 1 stk æg til pensling

Fremgangsmåde

  1. Rul pizzadejen ud på et let meldrysset bord og smør tomatsauce jævnt ud over dejen.
  2. Dryp tørret oregano og friskkværnet peber over tomatsaucen.
  3. Fordel skinkeskiverne jævnt på dejen, og drys derefter den revne mozzarella over.
  4. Rul dejen stramt sammen til en lang pølse og skær den i ca. 12 lige tykke skiver.
  5. Pensl hver pizzarulle med sammenpisket æg for at få en flot gylden overflade.
  6. Læg rullerne i airfryer-kurven med snitfladen opad og sørg for lidt mellemrum mellem dem.
  7. Tilbered ved 190 grader i 20-25 minutter, indtil de er gyldne og osten er smeltet og boblende.
  8. Lad pizzarullerne køle et par minutter af, inden de serveres.

Tips

  • Du kan tilsætte finthakket frisk basilikum eller chili for ekstra smag.
  • Server med en frisk dip som hvidløgscreme eller pesto for et ekstra pift.
  • Hvis du ønsker ekstra sprød skorpe, kan du pensle med lidt olivenolie før airfryning.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk