Knaprende Mini Pizzaruller med Smeltet Ost og Saftig Skinke
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 1 rulle færdig pizzadej
- 100 g revet mozzarellaost
- 100 g skinke i tynde skiver
- 2 spsk tomatsauce
- 1 tsk tørret oregano
- friskkværnet peber
- 1 stk æg til pensling
Fremgangsmåde
- Rul pizzadejen ud på et let meldrysset bord og smør tomatsauce jævnt ud over dejen.
- Dryp tørret oregano og friskkværnet peber over tomatsaucen.
- Fordel skinkeskiverne jævnt på dejen, og drys derefter den revne mozzarella over.
- Rul dejen stramt sammen til en lang pølse og skær den i ca. 12 lige tykke skiver.
- Pensl hver pizzarulle med sammenpisket æg for at få en flot gylden overflade.
- Læg rullerne i airfryer-kurven med snitfladen opad og sørg for lidt mellemrum mellem dem.
- Tilbered ved 190 grader i 20-25 minutter, indtil de er gyldne og osten er smeltet og boblende.
- Lad pizzarullerne køle et par minutter af, inden de serveres.
Tips
- Du kan tilsætte finthakket frisk basilikum eller chili for ekstra smag.
- Server med en frisk dip som hvidløgscreme eller pesto for et ekstra pift.
- Hvis du ønsker ekstra sprød skorpe, kan du pensle med lidt olivenolie før airfryning.