Karrysild med Sprød Krydret Topping
Tilberedning: 28 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 400 g Marinerede karrysildfileter
- 1 stk Lille rødløg, finthakket
- 2 spsk Mayonnaise
- 1 spsk Creme fraiche
- 1 tsk Karrykrydderi
- 1 tsk Dijonsennep
- 2 spsk Rasp
- 1 spsk Smør, smeltet
- 1 tsk Paprikapulver
- Salt og friskkværnet peber, efter smag
- 1 spsk Frisk purløg, finthakket (til pynt)
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Skær karrysildfileterne i mundrette stykker og læg dem i et ovnfast fad, der passer i airfryeren.
- Bland mayonnaise, creme fraiche, karry, dijonsennep, finthakket rødløg, salt og peber i en skål til en cremet dressing.
- Fordel dressingen jævnt over karrysilden i fadet.
- I en lille skål blandes rasp, smeltet smør og paprikapulver sammen for at lave den sprøde topping.
- Drys raspblandingen ovenpå dressingen, så det dækker hele overfladen.
- Sæt fadet i airfryeren og steg i ca. 15-18 minutter, eller indtil toppen er gylden og sprød.
- Tag fadet ud og lad det køle let af. Drys friskhakket purløg over som pynt.
- Server karrysilden lun eller ved stuetemperatur med rugbrød eller friskbagt brød.
Tips
- Hvis du ønsker en ekstra krydret topping, kan du tilsætte lidt cayennepeber til raspblandingen.
- Brug gerne hjemmelavede karrysild for en mere personlig smag.
- Undgå at overfylde fadet, så varmluften kan cirkulere og give en ensartet sprød topping.