Karrysild med Sprød Krydret Topping

Tilberedning: 28 minutter · 190 °C · Nem

Karrysild med sprød krydret topping i airfryeren

Ingredienser

  • 400 g Marinerede karrysildfileter
  • 1 stk Lille rødløg, finthakket
  • 2 spsk Mayonnaise
  • 1 spsk Creme fraiche
  • 1 tsk Karrykrydderi
  • 1 tsk Dijonsennep
  • 2 spsk Rasp
  • 1 spsk Smør, smeltet
  • 1 tsk Paprikapulver
  • Salt og friskkværnet peber, efter smag
  • 1 spsk Frisk purløg, finthakket (til pynt)

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. Skær karrysildfileterne i mundrette stykker og læg dem i et ovnfast fad, der passer i airfryeren.
  3. Bland mayonnaise, creme fraiche, karry, dijonsennep, finthakket rødløg, salt og peber i en skål til en cremet dressing.
  4. Fordel dressingen jævnt over karrysilden i fadet.
  5. I en lille skål blandes rasp, smeltet smør og paprikapulver sammen for at lave den sprøde topping.
  6. Drys raspblandingen ovenpå dressingen, så det dækker hele overfladen.
  7. Sæt fadet i airfryeren og steg i ca. 15-18 minutter, eller indtil toppen er gylden og sprød.
  8. Tag fadet ud og lad det køle let af. Drys friskhakket purløg over som pynt.
  9. Server karrysilden lun eller ved stuetemperatur med rugbrød eller friskbagt brød.

Tips

  • Hvis du ønsker en ekstra krydret topping, kan du tilsætte lidt cayennepeber til raspblandingen.
  • Brug gerne hjemmelavede karrysild for en mere personlig smag.
  • Undgå at overfylde fadet, så varmluften kan cirkulere og give en ensartet sprød topping.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk