Karamelliserede Balsamico-Glaserede Rosenkål
Tilberedning: 30 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 500 g Rosenkål
- 2 spsk Olivenolie
- 3 spsk Balsamicoeddike
- 1 spsk Honning
- 2 stk Hvidløgsfed
- Salt
- Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skyl rosenkålene og trim den træede ende. Halver dem på langs.
- Pil og finthak hvidløgsfeddene.
- I en skål blandes olivenolie, balsamicoeddike, honning, hvidløg, salt og peber godt sammen.
- Vend rosenkålene i balsamico-blandingen, så de er godt dækkede.
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Læg rosenkålene i airfryer-kurven i et enkelt lag med snitfladen nedad.
- Tilbered i airfryeren i 18-20 minutter, til rosenkålene er gyldne og karamelliserede, og bløde indeni. Ryst kurven eller vend dem forsigtigt halvvejs.
- Server straks som et smagfuldt og sprødt tilbehør.
Tips
- Tilføj lidt friskrevet parmesanost på toppen ved servering for ekstra smag.
- Hvis du ønsker ekstra sprødhed, kan du forlænge tilberedningstiden med et par minutter, men hold øje, så de ikke brænder på.
- Prøv at tilføje ristede pinjekerner eller hakkede valnødder for ekstra tekstur.