Gyldne Kyllingespyd med Honning og Frisk Rosmarin

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Gyldne kyllingespyd med honning og rosmarin

Ingredienser

  • 500 g Kyllingebryst
  • 2 spsk Flydende honning
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Frisk rosmarin, finthakket
  • 1 stk Hvidløgsfed, presset
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,25 tsk Sort peber
  • Træspyd, udblødt i vand, stk

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebryst i mundrette tern på ca. 2-3 cm.
  2. I en skål blandes honning, olivenolie, frisk rosmarin, presset hvidløg, salt og peber til en marinade.
  3. Vend kyllingeternene i marinaden og lad dem trække i 10 minutter.
  4. Sæt kyllingeternene på de udblødte træspyd med lidt luft imellem hvert stykke.
  5. Forvarm airfryeren til 190°C.
  6. Læg kyllingespydene i airfryer-kurven og tilbered i 20-25 minutter. Vend spydene halvvejs, så de bliver jævnt gyldne.
  7. Når kyllingen er gennemstegt og let karamelliseret, tages spydene ud og serveres straks.

Tips

  • Udblød træspyd i vand i mindst 30 minutter for at undgå, at de brænder i airfryeren.
  • Du kan tilsætte lidt citronsaft til marinaden for et frisk pift.
  • Server med en frisk salat eller grillet grøntsager for et komplet måltid.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk