Gyldne Kyllingespyd med Honning og Frisk Rosmarin
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 500 g Kyllingebryst
- 2 spsk Flydende honning
- 1 spsk Olivenolie
- 1 tsk Frisk rosmarin, finthakket
- 1 stk Hvidløgsfed, presset
- 0,5 tsk Salt
- 0,25 tsk Sort peber
- Træspyd, udblødt i vand, stk
Fremgangsmåde
- Skær kyllingebryst i mundrette tern på ca. 2-3 cm.
- I en skål blandes honning, olivenolie, frisk rosmarin, presset hvidløg, salt og peber til en marinade.
- Vend kyllingeternene i marinaden og lad dem trække i 10 minutter.
- Sæt kyllingeternene på de udblødte træspyd med lidt luft imellem hvert stykke.
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Læg kyllingespydene i airfryer-kurven og tilbered i 20-25 minutter. Vend spydene halvvejs, så de bliver jævnt gyldne.
- Når kyllingen er gennemstegt og let karamelliseret, tages spydene ud og serveres straks.
Tips
- Udblød træspyd i vand i mindst 30 minutter for at undgå, at de brænder i airfryeren.
- Du kan tilsætte lidt citronsaft til marinaden for et frisk pift.
- Server med en frisk salat eller grillet grøntsager for et komplet måltid.