Glaserede Kyllingelår med Honning og Frisk Timian

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Glaserede Kyllingelår med Honning og Timian

Ingredienser

  • 4 stk Kyllingelår
  • 2 spsk Flydende honning
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Frisk timian, hakket
  • 2 fed Hvidløg, finthakket
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,25 tsk Sort peber
  • Citronskiver til pynt

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. I en skål blandes honning, olivenolie, frisk timian, hakket hvidløg, salt og peber.
  3. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle og smør honningblandingen godt på alle sider af kyllingen.
  4. Læg kyllingelårene i airfryer-kurven med skindsiden opad, så de ikke overlapper.
  5. Steg kyllingelårene i airfryeren i 25 minutter ved 190°C. Vend dem efter 15 minutter og pensl evt. ekstra honningglasur på for ekstra smag.
  6. Kontroller at kyllingen er gennemstegt (saften skal være klar), og lad den hvile 5 minutter inden servering.
  7. Pynt med friske timiankviste og citronskiver ved servering.

Tips

  • For ekstra sprødt skind kan du øge temperaturen til 200°C de sidste 3-5 minutter.
  • Prøv at tilsætte et nip chiliflager i marinaden for lidt varme.
  • Lad kyllingen marinere i honning- og timianblandingen i 1 time før tilberedning for mere intens smag.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk