Friske Sommermajsspyd med Chili-Lime Glaze
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 4 stk Majskolber (små eller delte i stykker)
- 1,5 spsk Olivenolie
- 1 tsk Røget paprika
- 0,5 tsk Maldonsalt
- 0,75 tsk Chilipulver
- 1 stk Lime (saft og revet skal)
- Frisk koriander (hakket), efter smag
- 8 stk Træspyd (udblødt i vand)
Fremgangsmåde
- Hvis du bruger hele majskolber, skær dem i mindre stykker, der passer på spyddene.
- Bland olivenolie, røget paprika, chili, maldonsalt, limesaft og revet limeskal i en skål til en marinade.
- Pensl majsskiverne grundigt med marinaden og lad dem trække i 5-10 minutter.
- Træ majsskiverne på de udblødte træspyd, fordel dem jævnt.
- Forvarm airfryeren til 190 °C.
- Læg majsspyd i kurven uden at de rører hinanden, og steg i 20-25 minutter, til majsen er gylden og let sprød, vend dem halvvejs.
- Tag spyddene ud, drys med frisk koriander og server straks med ekstra limebåde.
Tips
- Udblød træspyd i vand i mindst 30 minutter for at undgå, at de brænder i airfryeren.
- For ekstra friskhed kan du tilføje et drys friskhakket mynte sammen med korianderen.
- Hvis du ønsker mere varme, kan du tilføje finthakket frisk chili til marinaden.