Friske Sommermajsspyd med Chili-Lime Glaze

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Friske Sommermajsspyd med Chili-Lime Glaze

Ingredienser

  • 4 stk Majskolber (små eller delte i stykker)
  • 1,5 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Røget paprika
  • 0,5 tsk Maldonsalt
  • 0,75 tsk Chilipulver
  • 1 stk Lime (saft og revet skal)
  • Frisk koriander (hakket), efter smag
  • 8 stk Træspyd (udblødt i vand)

Fremgangsmåde

  1. Hvis du bruger hele majskolber, skær dem i mindre stykker, der passer på spyddene.
  2. Bland olivenolie, røget paprika, chili, maldonsalt, limesaft og revet limeskal i en skål til en marinade.
  3. Pensl majsskiverne grundigt med marinaden og lad dem trække i 5-10 minutter.
  4. Træ majsskiverne på de udblødte træspyd, fordel dem jævnt.
  5. Forvarm airfryeren til 190 °C.
  6. Læg majsspyd i kurven uden at de rører hinanden, og steg i 20-25 minutter, til majsen er gylden og let sprød, vend dem halvvejs.
  7. Tag spyddene ud, drys med frisk koriander og server straks med ekstra limebåde.

Tips

  • Udblød træspyd i vand i mindst 30 minutter for at undgå, at de brænder i airfryeren.
  • For ekstra friskhed kan du tilføje et drys friskhakket mynte sammen med korianderen.
  • Hvis du ønsker mere varme, kan du tilføje finthakket frisk chili til marinaden.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk