Friske Fyldte Pitabrød med Kylling og Crunchy Grønt
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 2 stk store pitabrød
- 250 g kyllingebryst
- 1 tsk paprikapulver
- 0,5 tsk spidskommen
- 0,5 tsk hvidløgspulver
- salt og peber
- 0,5 stk rødløg
- 0,5 stk rød peberfrugt
- 0,5 stk agurk
- 30 g frisk spinat
- 50 g græsk yoghurt
- 1 spsk citronjuice
- 1 tsk honning
- 1 tsk frisk hakket mynte
- olivenolie til stegning
Fremgangsmåde
- Skær kyllingebrystet i strimler og krydr med paprikapulver, spidskommen, hvidløgspulver, salt og peber.
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Steg kyllingestrimlerne i airfryeren i ca. 12-15 minutter, til de er gennemstegte og let sprøde i kanten. Vend dem undervejs.
- Imens kyllingen steger, skær rødløg, rød peberfrugt og agurk i tynde strimler. Skyl og tør spinaten.
- Bland græsk yoghurt med citronjuice, honning og hakket mynte til en frisk dressing. Smag til med salt og peber.
- Varm pitabrødene i airfryeren i 2-3 minutter, så de bliver let sprøde og lune.
- Skær forsigtigt et snit i pitabrødene og fyld dem med spinat, grøntsagsstrimler, de varme kyllingestrimler og top med yoghurtdressingen.
- Pak pitabrødene ind i madpapir eller folie, så de er nemme at have med i madpakken.
Tips
- Du kan tilføje lidt feta eller revet mozzarella for ekstra cremethed.
- Prøv at tilsætte lidt frisk chili i yoghurtdressingen for et spicy twist.
- Hvis du ønsker en mere mættende variant, kan du tilføje kogte quinoa- eller bulgurskorn i fyldet.