Friske Fyldte Pitabrød med Kylling og Crunchy Grønt

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Fyldte pitabrød med kylling og grønt

Ingredienser

  • 2 stk store pitabrød
  • 250 g kyllingebryst
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • salt og peber
  • 0,5 stk rødløg
  • 0,5 stk rød peberfrugt
  • 0,5 stk agurk
  • 30 g frisk spinat
  • 50 g græsk yoghurt
  • 1 spsk citronjuice
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk frisk hakket mynte
  • olivenolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrystet i strimler og krydr med paprikapulver, spidskommen, hvidløgspulver, salt og peber.
  2. Forvarm airfryeren til 190°C.
  3. Steg kyllingestrimlerne i airfryeren i ca. 12-15 minutter, til de er gennemstegte og let sprøde i kanten. Vend dem undervejs.
  4. Imens kyllingen steger, skær rødløg, rød peberfrugt og agurk i tynde strimler. Skyl og tør spinaten.
  5. Bland græsk yoghurt med citronjuice, honning og hakket mynte til en frisk dressing. Smag til med salt og peber.
  6. Varm pitabrødene i airfryeren i 2-3 minutter, så de bliver let sprøde og lune.
  7. Skær forsigtigt et snit i pitabrødene og fyld dem med spinat, grøntsagsstrimler, de varme kyllingestrimler og top med yoghurtdressingen.
  8. Pak pitabrødene ind i madpapir eller folie, så de er nemme at have med i madpakken.

Tips

  • Du kan tilføje lidt feta eller revet mozzarella for ekstra cremethed.
  • Prøv at tilsætte lidt frisk chili i yoghurtdressingen for et spicy twist.
  • Hvis du ønsker en mere mættende variant, kan du tilføje kogte quinoa- eller bulgurskorn i fyldet.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk