Frisk og Sprød Agurkesalat
Tilberedning: 14 minutter · 100 °C · Nem
Ingredienser
- 1 stk Stor agurk
- 0,5 stk Rødløg
- 2 spsk Æblecidereddike
- 1 spsk Sukker
- 0,5 tsk Salt
- Friskkværnet peber efter smag
- 2 spsk Finthakket frisk dild
Fremgangsmåde
- Skær agurken i meget tynde skiver. Brug gerne en mandolin for ensartede skiver.
- Skær rødløget i tynde skiver.
- Bland æblecidereddike, sukker og salt i en skål, rør til sukker og salt er opløst.
- Kom agurk og rødløg i dressingen og vend godt rundt.
- Lad salaten trække i cirka 10 minutter ved stuetemperatur.
- Tilsæt frisk dild og smag til med peber inden servering.
- For en let sprødhed kan du lægge agurkesalatens skiver i airfryeren i 3-4 minutter ved 100 grader for at let tørre dem uden at stege - dette trin er valgfrit.
Tips
- Brug gerne økologisk agurk for en friskere smag.
- Du kan tilsætte lidt friskhakket mynte for en ekstra frisk note.
- Hvis du ønsker en vegansk version, undgå honning hvis det bruges i dressingen.