Frisk og Krydret Risnudel Bowl

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Frisk og Krydret Risnudel Bowl

Ingredienser

  • 200 g Risnudler
  • 300 g Kyllingebryst
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 1 stk Gulerod
  • 100 g Frisk spinat
  • 2 spsk Sojasauce
  • 1 spsk Sesamolie
  • 1 tsk Chilipulver
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • Salt og peber
  • 1 spsk Olivenolie
  • 50 g Frisk koriander
  • 1 stk Lime (saft)
  • 2 spsk Hakket peanuts

Fremgangsmåde

  1. Kog risnudlerne efter pakkens anvisning, skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af.
  2. Skær kyllingebryst i tynde strimler og vend dem med sojasauce, sesamolie, chilipulver, hvidløgspulver, salt og peber.
  3. Skær peberfrugt og gulerod i tynde strimler.
  4. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  5. Læg kyllingestrimlerne i airfryer-kurven i ét lag og steg i 12-15 minutter, til de er gennemstegte og let sprøde. Ryst kurven halvvejs igennem.
  6. Imens varmes olivenolie på en pande, og peberfrugt samt gulerod sauteres kort, til de er let møre men stadig sprøde.
  7. Anret risnudler i skåle, top med de stegte kyllingestrimler, sautér grøntsager og frisk spinat.
  8. Drys med hakket koriander, peanuts og pres lidt limesaft over inden servering.

Tips

  • Du kan tilføje friske chili eller en skefuld sriracha for ekstra varme.
  • Hvis du ønsker en vegetarisk version, kan kyllingen erstattes med marineret tofu.
  • Brug gerne fuldkornsnudler for et sundere alternativ.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk