Cremet Pastaret med Frisk Spinat

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Cremet Pastaret med Frisk Spinat i Airfryer

Ingredienser

  • 200 g Penne pasta
  • 150 g Frisk spinat
  • 2 stk Hvidløgsfed
  • 150 ml Madlavningsfløde
  • 50 g Revet parmesanost
  • 1 spsk Olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 tsk Tørret oregano

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, men træk 1 minut fra kogetiden, og dræn den.
  2. Hak hvidløget fint.
  3. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  4. I en airfryer-venlig skål blandes olivenolie, hakket hvidløg, madlavningsfløde og oregano.
  5. Tilsæt den drænede pasta og spinaten i skålen og vend det hele godt sammen.
  6. Sæt skålen i airfryeren og tilbered i 10-12 minutter, til spinaten er faldet sammen og saucen er cremet. Rør i blandingen efter halvdelen af tiden.
  7. Tag skålen ud og drys revet parmesan over. Rør det let sammen og smag til med salt og peber.
  8. Sæt skålen tilbage i airfryeren i yderligere 2-3 minutter, til osten er smeltet og retten er gennemvarm.

Tips

  • Du kan tilsætte stegte champignoner eller cherrytomater for ekstra smag.
  • Brug fuldkornspasta for en sundere version.
  • Hvis du ønsker en vegansk version, kan du erstatte fløde og parmesan med plantebaserede alternativer.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk