Cremet Gnocchi i Flødesovs

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Cremet Gnocchi i Flødesovs i Airfryer

Ingredienser

  • 400 g Gnocchi
  • 2 dl Piskefløde
  • 1 stk Løg
  • 2 fed Hvidløg
  • 1 spsk Smør
  • 50 g Parmesanost
  • Salt, tsk
  • Sort peber, tsk
  • 1 spsk Frisk timian

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Hak løg og hvidløg fint.
  3. Smelt smørret i en lille pande og sautér løg og hvidløg til de er bløde og gyldne.
  4. Tilsæt piskefløde og lad det simre i et par minutter, til sovsen tykner.
  5. Rør revet parmesanost og frisk timian i sovsen. Smag til med salt og peber.
  6. Kom gnocchien i airfryerkurven i et jævnt lag.
  7. Tilbered gnocchien i airfryeren i 12-15 minutter, ryst kurven et par gange undervejs, indtil de er gyldne og let sprøde.
  8. Vend gnocchien i flødesovsen og server straks.

Tips

  • Du kan tilføje lidt frisk spinat eller svampe til flødesovsen for ekstra smag og fylde.
  • Brug revet muskatnød i sovsen for en varm og krydret undertone.
  • For en sprødere overflade, drys lidt ekstra parmesanost på gnocchien inden airfrying.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk